Gondolkodom. Néha szoktam. Azt mondják, időnként hasznos elfoglaltság ez. Máskor meg egészen kifizetődő. Egyeseknek fárasztó, és bizony nehéz. Általában én könnyen veszem az ezzel járó akadályokat. Nem érzem megerőltetőnek. Agyi tevékenységem rendszerint nem áll le. Állandóan kattogok valamin, valahogy. Gondolataim mentén néha új utakra tévedek. Néha egészen más irányba megyek, mint azt eredetileg terveztem.

napló párkapcsolat emberi kapcsolatok gondolatok érzelmek

Rendszerint mindenből ki tudom hozni a jót. Mert hogy nem jó megragadni a szürkeségben. Nem jó beleveszni a szürke hétköznapokba. Gondolatban dől el minden. Ezt mondják. Igaz lehet. Gondolatainkkal rengeteg mindent tudunk befolyásolni. Akkor is, ha nem mondjuk ki őket. Ha csak csendben, magunkban visszük tovább.

Na jó, elismerem, én nem ilyen vagyok. Sokat beszélek. Szeretem megosztani másokkal, ami a fejemben jár. Senkitől nem várom el, hogy kitalálja. Mellettem aztán nem kell gondolatolvasónak lenned! Hiszem, hogy hasznos dolgok is megfordulnak a buksimban. Többek között ezért kezdtem blog írásba. Hogy kiírjam magamból, ami foglalkoztat. Mert talán mást is érdekel. Talán érdekes dolgok kavarognak bennem.

napló párkapcsolat emberi kapcsolatok gondolatok érzelmek

Szárnyalnak a gondolataim. Mindenről eszembe jut valami, valami jó persze. Néha elég csak egy illat hozzá. Egy kép. Vagy egy jó cikket elolvasni. Néhány sorból időnként kész kisregény születik bennem. Minden érdekel. Minden foglalkoztat. Hiszem, hogy mindenből ki lehet hozni a legjobbat, valami szórakoztatót, más által is élvezhetőt. Amit könnyű megemészteni.

Talán képes vagyok gondolataimat úgy tálalni, hogy az ínycsiklandozó legyen mások számára is. Hiszem, hogy írásaimmal elgondolkodtatok másokat. A gondolkodók táborát növelem. Na ez jó! Frappáns gondolat! :-)