Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

8 dolog, amit a férfiak szívesebben csinálnak a szexnél

A szex, a szeretkezés fontos egy kapcsolatban. Fontos, hogy a társak megleljék az összhangot, kellően egymásra hangolódjanak, és passzoljanak. Akkor lesz ugyanis igazán élvezetes! Márpedig a kiegyensúlyozott lelkivilágunk és szellemi boldogságunk érdekében szükség van a harmonikus szerelmi életre is. 

napló párkapcsolat szex szeretkezés romantika erotika

Mégis vannak olyan élethelyzetek, amikor nem kívánjuk a szexet. Amikor valami mást csinálnánk szívesebben. Ez bizony nem csak a nőkre jellemző. A köztudatban elterjedt mondással ellentétben bizony a férfi sem áll mindig készen a szexre. Olykor a férfiak is másban szeretnének elmerülni.

A minap olvastam ezzel kapcsolatban egy érdekes cikket, ami igen felkeltette az érdeklődésemet. Lássuk, mi tudja elvonni a férfi figyelmét a csodás női bájakról?

napló párkapcsolat szex szeretkezés romantika erotika

Evés

A férfiak zöme szereti a hasát. Szeretnek jókat, finomakat enni. Nem véletlen a mondás, hogy egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. :-)

Gazdagság

Ez egy elég érdekes megállapítás. Vannak felmérések, amik azt bizonyítják, hogy sok férfi inkább lenne gazdag, mintsem szexelne. Fontosabb számukra a pénz, mint azt mi nők gondolnánk? Vagy esetleg úgy vélik, pénzért mindent megkaphatnak? Nos, nem tudom, mi igaz ebből, de ez a pont is helyet kapott a listán.

Orális szex

A legtöbb férfi előnyben részesíti az orális szexet a nemi aktus helyett. Talán a túlzott kényelem miatt? Vagy egyszerűen csak élvezetesebb?

Maszturbálás

Erre sem gondoltam volna első körben, de a férfiak mégis sokszor előnyben részesítik saját maguk kielégítését a szeretkezésnél. Ennek több oka is lehet. Na jó, az valószínűleg igaz, hogy ki ismerné jobban a testüket, mint saját maguk? Maguknak így talán könnyebb, egyszerűbb örömet okozni, biztosan mindig megfelelő a tempó és erősség is. Valószínűleg nem mindig van kedvük foglalkozni a női testtel, ugyanakkor vágynak a kielégülésre. Ez megfelelő megoldásnak tűnhet ilyenkor.

napló párkapcsolat szex szeretkezés romantika erotika

Alvás

Sok férfi valóban elfárad az egész napos munkától, vagy egy egész napos túrától, így este már csak arra marad ereje, hogy ágyba zuhanva párnájára hajtsa felét. Bármilyen meglepő, a férfi szervezetnek is szüksége van alvásra, másképp nem működik! :-)

Tévézés

Amikor a test elég fáradt, de aludni még nem képes, ugyanakkor valami könnyed kikapcsolódásra vágyik az agy, hát sokszor a fotelba roskadva a távirányító felé nyúlnak a férfi kezek. Nem feltétlenül azért, mert focit, vagy valami egyéb fontos és érdekes műsort szeretnének nézni, csak egyszerűen pihenve szeretnének egy picit kikapcsolódni.

Játék

Sok férfi olyan, mintha lélekben gyermek maradt volna. Vagy legalábbis időnként kibújik belőlük a gyermeki játszhatnék. Na jó, azért ezek a játékok nyilván eltérnek a gyermeki változattól. De a lényeg ugyanaz. Az önfeledt kikapcsolódás. Sokszor választja eme tevékenységet a férfi az ágyban hancúrozás helyett.

Ölelés

A férfiak is szeretnek romantikázni. Szeretik az erotikus összebújást, minden további testi érintkezés nélkül. Néha csak szeretik érezni a szeretett hölgy közelségét, illatát, teste melegét. De nem kívánnak ennél többet, csak egy ölelést. Persze sokszor mi is szeretjük erős, izmos vállukra hajtani fejünk, miközben karjuk védelmezőn, gyengéden átölel...

napló párkapcsolat szex szeretkezés romantika erotika

Kedves Hölgyeim!

Aggodalomra semmi ok! Ezek teljesen természetes dolgok, és azért, mert egy férfi nem feltétlenül kívánja mindig a szexet, attól még üzemszerűen működik. És hát lássuk be: néha nekünk is szükségünk van egy kis szünetre, ilyenkor fellélegezhetünk! :-)

4 Tovább

Szex 70 év felett

Kamasz fejjel elképzelhetetlen számunkra, hogy nagyszüleink milyen szexuális életet élhetnek. Vagy egyáltalán élnek-e? Belegondolni is hátborzongató! Felnőtt fejjel azonban már másképp látjuk a kérdést. Ahogy öregszünk, teljesen elfogadott lesz, hogy bizony a szeretkezés életünk része. Ekkor már látszik, hogy a szex nem megy ki a divatból. Némiképp a gyakorisága, minősége változik. De miért is kellene lemondani az élvezetekről? Mondta valaki, hogy a szeretkezést csak fiatalok gyakorolhatják?

Az érett párok is vonzódnak egymáshoz. Akár összeköti őket a több tízéves kapcsolatuk, akár mostanában ismerkedtek meg, és újdonság erejével hat rájuk a másik. Képesek egymásból érzelmeket kiváltani, vágyakat ébreszteni.

Csodás lehet több tízévet maguk mögött tudni. Sok-sok közös emlék fűzheti össze őket. Amiben nyilván volt jó-rossz egyaránt. Sírás és öröm bőven. Mindent együtt éltek meg, és együtt haladtak a közös úton. Közös gyermekek, unokák, családi összejövetelek.

Az is szeretetre méltó, amikor idős korukban ismerkednek össze. Amikor társuk elvesztése után sem akartak egyedül élni, és megtalálták a módját előrehaladott koruk ellenére is a társkeresésnek. Amikor nem csüggednek, és nem önmagukat sajnálva, bezárkózva a lakásba élik napjaikat. Amikor nem csak azt érzik egyedüli küldetésüknek, hogy vigyázzanak az unokákra. Hanem felismerik, hogy szeretni jó, és szeretve lenni jó. Azért, mert nem fiatalok, eltölthetnek még néhány évet szerelemben, boldogságban.

Édesek, amikor az utcán kézenfogva sétálnak. Amikor egymásba karolva nézegetik a kirakatokat. Amikor a parkban egy padon ülve, összebújva olvassák a napilapot. Nem irigylésre méltóak?

Hatalmas szeretet árad belőlük. Olyan, amit mi is szeretnénk megtalálni, élvezni, és megtartani. És persze megérni. Ha ennyire nyilvánvalóan kötődnek, vonzódnak egymáshoz, miért is lenne ez másképp a hálószobában?

A szeretet és szerelem nem korhoz kötött. Minden életkornak megvan a maga szépsége. Szeretném saját bőrömön tapasztalni, milyen 70 év felett megélni a szerelmet.

0 Tovább

Csakazértis

blogavatar

Élethelyzetek, életérzések. Minden, ami engem foglalkoztat, és talán másokat is. Miért ne? És miért igen? Hogyan legyünk vidámak, boldogok, és hogy leljük meg az élet apró örömeit e zajos világban. Keressük, de vajon találjuk-e a válaszokat? Gondolatok pár- és emberi kapcsolatokról.

Hozzászólások